onsdag 28 april 2010

Att växa i tro

Nu är vi framme vid terminens sista sopplunch på torsdag (29/4), missa inte detta tillfälle. Kockarna är Erik och Karl och vi är så nyfikna på vad som ska kokas ihop. Det kommer även en hemlig gäst säger kockarna!

På söndag(2/5)  är det gudstjänst i Bergstenagården kl 9.30. Som vanligt är det kyrkkaffe efteråt. Johan Norén predikar.

I söndags hade vi en helt underbar högmässa i Lena kyrka. Gunilla Larsson hade satt ihop en mycket fin förbön som vi tackar lite extra för. Gudstjänstuveckingsgruppen (GUG) hade planerat och valt psalmer. Vi fick fira nattvard tillsammans under högtidliga former och jag tror alla tyckte att det var trevligt. Det blir nog någon repris på 6 juni kanske, allt beror på GUG.

I går hade vi också besök av en grupp från Norrmalm i Borås. Det var så trevligt att få utbyta erfarenheter. Detta gör vi inom ramen för stiftsprojektet “Rum för bön”. Vi fick många ideér och nästa gång är vi några stycken som ska hälsa på dom.

jan-aug 2008 031

Trädet är kommande söndags bild för att växa i tro. Ett litet frö kan växa till ett träd som når himmelen. Inget räd kan leva utan rötter.

“Guds rike kommer inte på ett sådant sätt att man kan se det med sina ögon. Ingen kan säga: Här är det, eller : Där är det. Nej, Guds rike är inom er.” ( Luk 17:20-21)